Elk kwartaal brengen wij als SGP-jongeren Rijssen ons blad uit: de Raakvlak! Hierdoor brengen wij de boodschap van politiek op basis van de Bijbel dichter bij jongeren! Door sponsor te worden van SGPJ Rijssen steunt u niet alleen ons, maar uw bedrijf krijgt ook nog eens extra naamsbekendheid binnen de regio en u bereikt een belangrijke doelgroep: de jongeren!

Wie zijn wij?

Als SGP-jongeren Rijssen zijn we een unieke jongerenorganisatie. Op lokaal niveau zetten we ons in om politiek dichter bij jongeren te brengen. Dit doen we door middel van bijvoorbeeld sportevenementen, maar ook door gastlessen, debatten en informatieve avonden. 
Daarnaast brengen wij ook een eigen blad uit: de Raakvlak. In dit blad schrijven wij artikelen over actuele thema's, bijvoorbeeld over digitalisering en mensenrechten. Dit blad wordt gestuurd naar onze eigen leden, maar ook naar de leden van de plaatselijke SGP. In totaal worden er 4 keer per jaar op ruim 1000 verschillende adressen in Rijssen een Raakvlak bezorgd!

Word sponsor!

Onze vereniging leent zich uitstekend voor het bereiken van jongeren met uw boodschap en advertentie. Zo kunt u adverteren in ons blad de Raakvlak, maar kunt u ook zichtbaar zijn op onze website. We hebben hiervoor 3 verschillende pakketten samengesteld. Het is ook mogelijk om uw eigen ideeën met ons delen!

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over onderstaande sponsormogelijkheden? Stuur dan een mail naar raakvlak-rijssen@sgpj.nl

Opties sponsorpakketten

Om het makkelijker te maken voor u, hebben we drie interessante pakketten samengesteld. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!