SGP-jongeren Rijssen

Ons bestuur bestaat uit de volgende leden; Nienke Pieffers, Erben Averesch, Jan Baan, Julian Beunk, Laura Brinks, Matthias Hiltjesdam, Annemarell Stegeman en Martha Visser. Wij zijn actief in de gemeente Rijssen-Holten. We werken samen met de lokale fractie van de SGP, maar ook met de provincie en waterschappen. Daarnaast houden we ons ook graag bezig met landelijke politiek. Hierover schrijven we artikelen in ons blad: de Raakvlak. 
Naast inhoudelijke evenementen als gastlessen, debatten en avonden bij bijvoorbeeld plaatselijke jeugdverenigingen organiseren we ook evenementen voor mensen die meer van praktische zaken houden. Zo organiseren we bijvoorbeeld elk jaar een voetbaltoernooi, waar ruim 80 spelers meedoen en meer dan 300 supporters op de tribunes meegenieten! 
Scrol naar onderen om onze mensen te leren kennen!

Ons team

Mijn naam is Nienke Pieffers en ik ben inmiddels ruim 4 jaren actief voor SGP-jongeren Rijssen. De eerste paar jaren heb ik me met veel enthousiasme mogen bezighouden met het organiseren van activiteiten en het werven van leden en inmiddels mag ik al ruim een jaar voorzitter zijn van deze gezellige commissie. Doordat politiek en gezelligheid bij SGPJ Rijssen helemaal bij elkaar komt geniet ik enorm van alles wat ik met en voor onze commissie mag doen!

Ha, ik ben Laura Brinks, de penningmeester van SGPJ Rijssen. Hier heb ik echter geen hele weektaak aan, waardoor ik doordeweeks tijd heb om voor de klas te staan als docent wiskunde en daarnaast mijn eerstegraadsbevoegdheid te behalen.

Hallo, ik ben Jan Baan en 20 jaar oud. Binnen de commissie Rijssen ben ik bestuurslid Leden & organisaties. In het dagelijks leven studeer ik Mechatronica op het Saxion te Enschede. In mijn vrije tijd zit ik graag op de wielrenfiets en houd ik mij bezig met mijn bestuurstaken.

Heyy, ik ben Martha Visser. 19 jaar en ben nu ruim 1.5 jaar actief voor de SGP-jongeren. Ik ben secretaris. Daarnaast help ik bijvoorbeeld met het geven van gastlessen. In het dagelijks leven studeer ik voor docente Frans. De combinatie van politiek, jongeren en gezelligheid vind ik fantastisch aan onze commissie!

Ik ben Erben Averesch. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als calculator in de interieurbouw. Daarnaast ben ik actief binnen onze commissie. Ik ben voornamelijk bezig met onze sociale media en help waar nodig bij de organiserende taken.

Hoii, Ik ben Annemarell Stegeman. In het dagelijks leven houdt ik me bezig met mijn werk in de Thuiszorg. Ik heb er zin in om de komende tijd aan de slag te gaan als Redacteur bij de SGPJ!

Hey, mijn naam is Julian Beunk. In het dagelijks leven ben ik bezig met de Pabo. Ik vind het geweldig om voor de klas te mogen staan! Daarnaast ben ik actief bij de SGPJ Rijssen, daar ben ik hoofdredacteur van de Raakvlak, het magazine van SGPJ Rijssen.

Matthias Hiltjesdam.

Doe met ons mee!

Wil jij bijdragen aan het verspreiden van het christelijke geluid in de samenleving? Doe dan met ons mee! Word lid, vrijwilliger of sponsor!

Doe mee

Wil je een actieve bijdrage leveren aan SGP-jongeren? Bekijk onze vacatures en wordt lid van onze commissie.

Word lid

Word lid van de grootste politieke jongerenpartij van Nederland! Ontvang ons magazine InContact en doe mee aan onze activiteiten en bijeenkomsten.

Sponsoren

Ons financieel steunen kan natuurlijk ook. Laat een advertentie van uw bedrijf plaatsen in onze eigen Raakvlak.